New Korean Variety Show : Kim Yuna's Kiss and Cry

Salam semua...


Variety show yang baru dari Korea yang menggantikan Heroes.Variety show yang baru ni dibuat bersempena dengan atlit kebanggaan orang Korea Selatan iaitu Kim Yuna.Siapa yang tak tau siapa tu Kim Yuna?

Kim Yuna ni merupakan seorang peluncur ais kebanggaan Korea Selatan sebab dia telah mengharumkan nama negara dengan memenangi pelbagai pertandingan.Antaranya pingat emas dalam Sukan Sejuk Olimpik pada tahun 2009 dan pada tahun 2010 dan 2011,dia mendapat pingat perak.

 Cun tak?

Berbalik kepada variety show.Tak pasti lagi macam mana konsep variety show ni.Ada cakap artis akan bertanding untuk jadi peluncur ais terbaik.Lebih kurang macam tulah.Yang pasti,ramai artis yang gempak akan turut menjayakan variety show ni.Antaranya pelawak Kim Byung ManTVXQ’s YunhoIUSon Dambif(x)’s Krystal dan ramai lagi.




Jom tengok teaser untuk variety show ni..



Mereka dah pun buat kemunculan pertama untuk variety show ni,kira opening untuk memperkenalkan artis-artis yang akan bekerjasama dalam rancangan ni dan Kim Yuna ada membuat persembahan time ni.



Dah tak sabar nak tunggu pilot episode rancangan ni.macam best je kan.

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Good Daughter, Hana Korean Drama