Posts

Showing posts from February, 2011

Forbes Korea 40 Power Celebrity

Image
Salam semua...


Forbes Korea ada keluarkan list 40 Power Celebrity dalam edisi bulan March.Jom kita tengok siapa artis yang power kat Korea ni.
#1 SNSD
#2 Park Ji Sung
#3 Kim Yuna #4 Lee Seung Gi
#5 2PM
#6 Yoo Jae Suk
#7 Lee Chung Yong
#8 2AM
#9 Choo Shin Soo #10 Kang Ho Dong #11 Lee Hyo Ri
#12 Yoon Shi Yoon
#13 Rain
#14 Park Joo Young
#15 Shin Min Ah
#16 Super Junior
#17 Won Bin
#18 Hwang Jung Eum
#19 Kim Hye Soo
#20 Go Hyun Jung
#21 Kang Dong Won
#22 Lee Dae Ho
#23 Park Tae Won
#24 Lee Na Young
#25 Jang Dong Gun
#26 Shin Se Kyung
#27 Lee Kyung Gyu
#28 Big Bang
#29 Lee Min Jung
#30 Choi Kyung Ju
#31 2NE1
#32 Hyun Bin
#33 Bae Yong Joon
#34 Moon Geun Young
#35 Lee Min Ho
#36 Han Hyo Joo
#37 Kim Tae Hee
#38 Park Chan Ho
39# Park Myeong Soo
#40 Beast Merah - Artis
Hijau - Pelakon
Biru - Atlet
Pink - TV Host

Pelakon-pelakon memonopoli carta ni sebab banyak drama yang korea buatkan.Artis pun boleh tahan banyak,Girls Generation number 1.2pm dengan 2am pun ada jugak.Atlet pun ramai jugak,Park Ji Sung [pemain bola sepak M.U number 2.M…

Seoul Sunday [ MTV K-POP TOP 50,2010] Part 2

Image
Sambungan hari tu..untuk siapa yang tak tengok lagi 50-31 klik sini.

num 30
Artis : Lee JuckLagu : With You
Agak weird music video lagu ni,tapi menarik.


num 29
Artis : Mblaq Lagu : Y
Baru je nak minat group ni,lagu baru diaorang Stay



num 28
Artis : 2NE1 Lagu : Clap Your Hands
From YG Entertainment,sama dengan Big Bang.Best lagu ni




num 27
Artis : Seven Lagu : Better Together


OST Dream High

Image
Salam semua..


Akhirnya,OST yang sangat-sangat syuk nantikan.Serious lagu-lagu dalam OST ni semua best.Trust me!Semua yang nyanyi artist yang famous.Dan of course ada pelakon drama tu sendiri sebab diaorang pun artis jugak.Untuk sesiapa yang belum tengok drama ni,korang kena tengok sebab sangat best.Percayalah,Dream High sangat best.

OST Dream High

PIKOM PC Fair at MITC Melaka

Image
Salam semua..


Ingatkan tak dapat pergi sebab ada camping,tapi camping batal,so bolehlah pergi.Dengan keadaan cuaca yang sangat membahang ni,still pergi jugak.Sudah tentu ramai pengunjung kalau event macam ni.Bukannya beli apa pun,setakat nak cuci mata tengok gadget baru,nak beli tak mampu.So,tengok je lah.Beli ink printer je,nak beli mouse,mahal-mahal semua,tunggu yang lama rosaklah,baru dapat seru tukar yang baru.Flyer yang dapat memang tak payah cakap,sebeban bawak balik,flyer laptop,antivirus,broadband semua lengkap.Korang pilih je yang mana korang nak,cuma sediakan duit.Yang syuk perasan,ada 2 booth yang baru kat Melaka.Booth Mac City,jual barang Apple & lagi 1 booth P1 WiMax.Harus pergi booth Apple,dia display,Ipod Touch [idaman kalbu],Iphone,Ipad dengan Macbook.Seronok tengok tapi tengok je la kan.

My Princess : Korean Drama

Image
Salam semua...


My Princess.Drama korea dari channel MBC.Dah nak habis tayang cerita ni kat korea.Rating pun agak boleh tahan jugak.Baru je habis drama ni semalam.Syuk dah tengok tapi belum habis lagi,memang best.Seronok tengok.

Drama ni tentang seorang ramaja perempuan yang masih sekolah biasa,tapi dia dapat tahu yang dia ni anak raja daripada seorang diplomat iaitu hero drama ni.Tak ke best tu.Dan bermulalah drama tersebut dengan  diplomat tu dilantik jadi tutor dia.Boleh kata jalan cerita di seakan-akan Princess Hour tapi hero dia bukanlah raja okay.

Jom join Bloglist Pak Cek Biola..

Image
Salam semua...




Syuk memang suka join bloglist orang ni.Okay,taknak cakap panjang,sesiapa yang berminatnak join boleh pergi straight kat link atas tu.

Ada 4 kategori : -

Blogku Hot Blogku Chill Blogku Style Blogku Comel

Sign : CSI Korean Drama

Image
Salam semua..

Latest drama from SBS korea...Baru je tayang kat channel One HD.Drama ni tentang penyiasatan dan forensik.Kira macam CSI tapi korean version.Secara jujur syuk belum tengok lagi cerita ni kalau tengok rating agak tinggi sebab ranking drama ni tak pernah atas nombor 4.Kira ramailah orang tengok.Jom tengok lead actor & actress drama ni

Park Shin Yang

Different by Taeyon & Kim Bum Soo

Image
Salam semua...


Lagu ni still baru lagi kat korea dan jadi 2 minggu juara carta.Sangat best muzik & lirik dia.Suara pun syok dengar.Siapa yang minat korea sila-sila..


The Faceblog : Communtiy for blogger!!!

Image
SELAMAT DATANG DIUCAPKAN KEPADA SEMUA YANG SUDI HADIR KE THE FACEBLOG. TUJUAN FACEBLOG DIWUJUD IALAH ATAS DASAR UNTUK MENGUMPUL DAN MEMBINA SATU KOMUNITI BLOGGER KHUSUSNYA DI SELURUH MALAYSIA DAN DUNIA AMNYA. MARILAH KITA BERSATU DAN BERKERJASAMA DALAM MEMBANTU RAKAN-RAKAN BLOGGER KITA DI SELURUH MALAYSIA. SEPERTIFACEBOOK, KAMI JUGA MEMPUNYAI TUJUAN YANG SAMA IAITU MENJALINKAN HUBUNGAN YANG LEBIH ERAT ANTARA PARA BLOGGER DI SELURUH MALAYSIA SELARAS DENGAN TEMA YANG KAMI GUNAKAN IAITU SEAKAN-AKAN TEMAFACEBOOK. SERTAILAH KAMI DAN BERSAMA KITA MEMERIAHKAN DUNIA BLOG MALAYSIA. TERIMA KASIH


Samsung Galaxy S2 & Tab 10.1 Revealed!!!

Image
Salam semua...

Sangat excited nak buat entry ni sebab nak kongsi pasal new phone from Samsung.Syuk sangat suka pasal technology ni walaupun tak berape nak pakarlah.13 Februari haritu Samsung revealed new phone kat Barcelona dan Samsung keluarkan version yang baru untuk Galaxy S dengan Galaxy Tab yang mendapat sambutan hangat tahun lepas.Tak sampai setahun handphone yang pertama tu dikeluarkan,Samsung dah keluarkan second version.Okay,jom proceed to the title.

Samsung Galaxy S2

Specification :-

PIKOM PC Fair 2011 Kembali

Image
Salam semua...

Untuk kali pertama dalam tahun 2011,PIKOM PC Fair kembali ke seluruh Malaysia.Siapa yang tak tahu pasal PC Fair ni.Dah bertahun-tahun PIKOM anjurkan PC Fair ni.Syuk memang suka pergi PC Fair ni,macam-macam boleh jumpa kat sini,dari barang komputer sampai camera,MP3,GPS,macam-macam lagilah.Untuk gadget fan,korang mesti tak sabar nak tunggu PC Fair ni kan..Jom tengok jadual PC Fair untuk tahun 2011

25-27 Februari 2011
Melaka International Trade Centre (MITC),Ayer Keroh,Melaka

Born This Way : Lady Gaga,Cover Mana yang Best

Image
Salam semua...


Siapa tak kenal Lady Gaga?Semestinya korang semua kenal dia kan.Straight to the point,Lady Gaga ni ada keluarkan single terbaru dia yang bertajuk Born This Way.Boleh tahanlah lagu dia ni,disebabkan gaya yang pelik,orang ramai notice dia dan senanglah kalau dia keluarkan lagu baru.Orang semua tertanya-tanya,lagu apa pulak dia buat.Lagu ni debut kat billboard nombor 1 dan kat youtube dah 10 juta lebih dengar lagu dia ni.Sesiapa yang belum dengar bolehlah dengar lagu ni.



Kalau ambil secara positif,lirik dia tu bolehlah dikatakan untuk bagi semangat untuk jadi diri sendiri.Bacalah lirik dia ni...

Tree of Heaven : Korean Drama

Image
Salam semua..


Drama ni sebenarnya agak lama dah,tahun 2006 tapi syuk baru tengok sebab ambil daripada senior.Cerita ni sangat mengharukan,boleh kata setiap episode nak sedih je.Walaupun 10 episode je,tapi sangat best cerita ni.Okay sinopsis dia pasal hero ni kena ikut bapak dia pergi jepun sebab nak tinggal dengan family baru dia,heroin ni pulak nak kenal dengan abang tiri dia tapi susah sangat sebab abang dia ni tak bercakap.Nak dijadikan cerita,mereka jatuh cinta akhirnya dan bermula drama tersebut.

Happy Valentine's Day : My Version

Image
Salam semua...

Rasanya semua orang tahu hari ni hari apakan?14 Februari.Mestilah Valetine's Day ataupun hari kekasih.Ramai ke pasangan-pasangan yang diluar sana meraikan hari ni?Tengok kat shopping complex memang banyaklah hadiah-hadiah untuk valentine's day.So,kepada yang menyambut Valentine's Day tu selamatlah menyambut okay!


Perempuan Makan Sabun!!!!

Image
Salam semua..

Ni artikel di petik dalam kosmo online.







MIAMI – Seorang gadis berusia 19 tahun menghidap penyakit ganjil kerana dia suka makan serbuk pencuci dan sabun, lapor sebuah akhbar semalam. Gadis itu, Tempestt Henderson dari negeri Florida akan memakan lima ketul sabun dan serbuk pencuci pada setiap minggu.

Ekspo Perdagangan Islam 2011

Salam semua...

Pagi tadi sempat pergi ekspo perdagangan islam 2011 dekat Masjid Al-Azim.Pergi dalam pukul 11 pagi and time sampai tu memang penuh kereta kat carpark,so terpaksa parking dekat hospital.Ramai jugak orang yang datang kat ekspo sebab ada acara untuk tadika,ramailah parents yang datang untuk tengok anak-anak mereka.

Ekspo ni dibuat sempena Maulidur Rasul.Banyak booth yang ada kat ekspo ni booth kereta,bank,buku-buku,makanan kesihatan sampailah makanan biasa.Meriahlah ekspo tu,kalau kat perkarangan masjid tu ada bukak booth untuk derma darah dan itulah sebab syuk pergi ekspo tu,untuk derma darah.Bukan syuk yang derma,teman abang sedara derma.Belum sampai seru nak mendermalah.

Ekspo ni berlansung dari 11 Februari sampai 15 Februari.Jadi kepada warga Melaka yang berdekatan,bolehlah hadir memeriahkan .Sempat lagi ni nak pergi.Nak snap gambar tadi tak sempat pulak.

Valentine Day or Maulidur Rasul : Nak Join yang mana satu?

Image
Salam semua..

Sekarang ni ramai yang dah buat post pasal Valentine Day,tak pun pasal Maulud Nabi.Syuk pun nak jugaklah buat entry pasal tu.Bukannya mahir sangat bercakap pasal benda macam ni tapi sekadar berkongsi apa yang dapat.Tak salahkan.



100th follower dah..yeah!!!

Image
Salam semua..





Hari ni sangat gembira ye sebab follower sudah cecah 100.[baru 100 padahal,nak kecoh].Orang yang ke 100 tu blog dia private pulak,so tak boleh bukak without permission.Takpe,nak jugak buat entri ni.Sebenarnya dah buat blog ni sejak 2009 lagi,cuma tak aktif je menulis.Tahun ni baru start aktif menulis sebab tengok ramai orang kat dalam dunia blogging ni.Rasa macam best pulak.Purpose buat blog ni nak menulis pasal hidup,tapi disebabkan kurangnya darah penulis kat dalam badan ni,jadi buat lah entry apa-apa yang termampu terutamanya pasal apa yang syuk suka.

Korean Wave : Melanda Malaysia Jugak!!!

Image
Salam semua...

Hari ni nak cerita sikit pasal korean wave.Rasanya belum terlambat nak cakap pasal korean wave ni kat Malaysia still lagi masih hangat dengan korean wave ni.Korean wave ataupun korean fever ni dah wujud awal 2000.Korean wave ni sampai kat Malaysia dengan drama Winter Sonata yang pernah ditayangkan kat TV3 kalau tak silap 2004 dan penonton yang tengok drama tu cecah 1.3 million untuk setiap episode.Sejak tu lah stesen TV lain pun ambil drama korea jugak.Banyaklah cerita korea yang dah tayang kat Malaysia ni Autumn In My Heart,Full House dan lain-lain.Astro pun start ambil KBS World tahun 2007 dan yang paling latest One HD dari SBS.
permulaan korean wave kat Malaysia

Acer Iconia : Teknologi Baru dari Acer

Image
Salam semua..

Untuk pengguna Acer semua,nantikan kemunculan terbaru tablet PC daripada Acer Inc.[promote habis-habisan,padahal tak guna Acer pun]Acer Iconia ni adalah tablet PC yang dual screen,selalunya kan  semua orang tengok tablet PC yang sekeping je kan,tapi Acer buat macam laptop.Sekarang memang famous tablet PC ni.Specification untuk Acer Iconia ni pun boleh tahan gempak jugak.Untuk pencinta teknologi


Paradise Ranch Korea Drama

Image
Salam semua...



Harini nak cerita pasal drama yang latest dekat Korea.Tajuknya Paradise Ranch.Baru berapa episode je ditayangkan kat channel SBS.Macam menarik cerita dia sebab diaorang kahwin semuda 19 tapi bercerai dan 6 tahun kemudian diaorang jumpa balik.Dan kat situ la ceritanya bermula.Lee Da Ji bertemu semula dengan bekas suaminya.Time tu dia suka dekat Seo Yoon Ho yang sudah berkawin.Han Dong Joo macam ada hati dengan bekas isteri dia tapi dia tak tunjuk.Nak tau lebih tengok oke.Hero cerita ni takkan tak kenal.Member TVXQ,Max Changmin.Heroin dia syuk pernah tengok dalam movie millionare first love.Tengoklah preview drama ni.

Botak Menawan!!!

Image
Salam semua..

David Beckham sesuai kalau ada rambut
Hari ni nak cerita pasal BOTAK.Entry ni khas untuk lelaki ye.Ke ada perempuan yang BOTAK jugak.hehe.Syuk ada terbaca satu artikel pasal BOTAK ni dan artikel tu cakap 12% perempuan kat Malaysia ni suka lelaki BOTAK.Agak sikitlah kan peratusan dia sebab 12% je,maknanya perempuan kat Malaysia ni suka lelaki yang berambutlah kan.Syuk first time BOTAK masa tingkatan 3,itu pun potong mata 4,kiranya yang paling tak BOTAK,kalau paling BOTAK mata 1.Kena potong sebab kena denda,biasalah zaman remaja ribena.Lagi satu artikel tu cakap,tak semua lelaki BOTAK ni nampak elok kalau diaorang BOTAK.Ada muka macam pelik je kalau lelaki tu BOTAK,ada yang memang kacaklah kalau dia BOTAK.Memang cairlahkan kalau si GADIS ni pandang diaorang.


Mawi pelikkan kalau ada rambut.Tengok cerita Magika.
Ada banyak tips untuk penjagaan rambut ni tapi syuk tak ambil banyak.Ni tipsnya :
Penjagan rambut perlu lebih teliti selepas akil baligh sebab minyak semula jadi dari …

GEGAR 1,000 BLOG OLEH BEN ASHAARI

Image
SAYA SOKONG DUNIA BLOG dan SAYA SUKA KERANA SAYA MINAT MENULIS DAN MEMBACA BLOG ! ANDA BAGAIMANA
sangat menarik segment macam ni.1000 tuh.memang banyaklah blogger-blogger kat Malaysia ni.Terlambat sudah nak join segment ni.Tadi tengok dah 500+ dah blogger yg join.Sambut hangat betul.Cepat cecah 1000 sebelum esok 9-2-2011.

Mary Stayed Out All Night

Image
Salam semua...

Tengok tajuk mesti semua dah tahukan apa benda tuh.Drama korea lagi.Tak taulah kenapa suka sangat cerita pasal drama korea.okay.Drama ni kelakar sangat sebab jalan cerita drama ni unik.Heroin dia kelaka gila.Heroin dalam cerita ni kena kahwin 2 orang sekali.Drama ni ditayangkan kat KBS World hujung tahun lepas.Tapi masih belum terlambat nak cerita pasal drama ni.
Jang Geun Suk sebagai Kang Moo Kyul

Moon Geung Young sebagai Wi Mae Ri

 Kim Hyo Jin sebagai Seo Jun
Kim Jae Wook sebagai Byun Jung In

Bagi sesiapa yang dah tengok cerita ni,korang perasan tak Wi Mae Ri ada kait sarung tangan untuk Moo Kyul.Kalau nak tahu,Mae Ri memang kait sendiri sebab tengok time diaorang kena interview,memang dia sendiri yang kait.Dalam drama ni bagi syuk yang paling kelakar time Wi Mae Ri buat mata Puss In Boot dalam cerita Shrek.Sangat cute..
sama tak?
OST drama ni banyak daripada Jang Geun Suk sendiri sebab dalam drama ni pun dia menyanyi.So,memang banyaklah lagu dia sendiri nyanyi.
Untuk sesiapa …

MBC Star Dance Battle

Image
Salam semua..

MBC ni salah satu broadcasting system kat korea and time Chinese New Year diaorang ada buat star dance battle,maknanya artis-artis kat korea lawan dance diaorang.Diaorang mesti buat dance battle ni tiap-taip tahun dan seronok tengok diaorang menari.Artis-artis dibahagikan 2 team,satu team biru,satu lagi team putih and diaorang kena compete sesama diaorang.Ada 10 round tapi syuk tak ambil semua sebab tak semua yang best.Ni antara dance battlenya yang best..



TEEN TOP
Diaorang ni famous dengan lagu Clap dan single yang terbaru diaorang Supa Luv,yang menariknya lagu Supa Luv sama producer dengan lagu Justin Bieberne One Less Lonely Girl.

Untuk dance star battle,diaorang buat cover Trot Medley Korea dengan lagu Shy Boy daripada Secret



DAL SHABET
Group ni baru je debut Januari lepas dan single first diaorang Supa Dupa Diva.Funny lagu diaorang.

Diaorang buat cover lagu Lee Hyori,U Go Girl & lagu lagi satu tu kurang pasti.



INFINITE
 Tak tau sangat pasal group ni[jujur] tapi…

Sengal Zone : Saya Blogger Baru !

Image
Apa yang buatkan korang terbuka hati untuk buat blog?
Terbuka hati time tengok kawan buat blog,nampak macam best je.Sejak tu lah terjebak dalam bidang blogging ni.[walaupun dah lama terjebak,follower ciput je].So,sebab tulah yang masuk banyak-banyak segment untuk popular kan blog ni. =]

Blog kegemaran korang?
Tak tentu,kalau blog tu ada pasal tutorial selalu lah pergi macam blog mrdaha,akalvsemosi dan lain-lain. Kalau untuk hiburan..sini lah tempat lepak: pikeyenny kshowloveholic

Ini Anwar Hadi semakin dikenali ramai!!!!

Image
Salam semua...



Entry kali ni pasal seorang hamba Allah yang bernama Anwar Hadi.Semua kenal tak Anwar Hadi??Rasanya dia tengah hangat sekarang ni.Buat yang tak kenal lagi dia salah seorang youtube user yang tengah naik kat Malaysia ni.Dia ni macam Ana Raffali ke?Tak pun,dia ni pun macam berblogging jugak cuma dia guna cara lain iaitu video logging atau nama pendeknya vlogging.Walaupun dia ni baru ada berapa post video dekat youtube,9 video specifically tapi viewer dah 90000+ dan subscriber dia dah 1380.Yang bestnya pasal video-video yang dia post,dia post pasal isu semasa kat Malaysia ni dan yang paling syuk salute pasal dia..Dia speaking berhabuk lah seyh.Seronok betul kalau dapat speaking macam dia ni.Tapi kalau dia cakap Malay pun best sebab dia ada loghat Kedah.Tak nak cakap banyak lagi, korang tengoklah sendiri video Anwar Hadi ye.Syuk tunjuk video dia yang paling ramai orang view.


setakat ni dah 40000+ viewer

ni second highest viewer & dia speaking
Minat?Nak subscribe Anwar Hadi…

Strong Heart Korean Variety Show

Image
Salam semua...


Untuk peminat korea sekali lagi.Ada 1 rancangan baru dekat channel ONE HD setiap hari jumaat pukul 6 kalau tak silap..Dia rancangan variety show yang famous dekat korea.Variety show ni akan jemput artis setiap minggu untuk menceritakan kisah diaorang yang boleh buat penonton gelak ataupun menangis.Cerita yang paling banyak vote akan menang dan dapat title Strong Heart.Dia punya pengacara pun superb,Kang Ho Dong [pengacara Star King] dengan Lee Seung Gi [pelakon My Girlfriend is Gumiho].Selain daripada bercerita kisah artis-artis.Diaorang ada jugak buat persembahan tapi persembahan yang kelakar la selalunya.Sesiapa yang die hard fan apa-apa tentang korea,perlulah tengok variety show ni.Ada jugak diaorang jemput artis korea yang famous macam 2pm,2am.2NE1 dan lain-lain.Memang korang akan terhibur.Nak cakap banyak pun tak guna kalau korang tak tengok lagi.Untuk sesiapa yang nak tengok online,syuk terjumpa beberapa blog yang ada upload pasal variety show ni

Ni link yang first

2 Perasaan Dalam 1 Situasi...

Image
Salam semua..




Tajuk entry dah agak over.huhu.Nak cerita sikit pasal apa yang berlaku dekat-dekat dengan rumah syuk.Hari ni hari sabtu,so mestilah banyak rumah kahwin dekat sini.Adalah dalam 3 rumah tapi dalam 3 rumah ada 1 rumah kahwin yang sesuatu tak dijangka menimpa ahli keluarga tersebut.Hari perkahwinan tu jugaklah nenek kepada orang yang berkahwin tu meninggal.Dia meninggal pagi sebelum cucunya bersanding.Syuk dapat berita tu dari mak syuk dan bila syuk fikir-fikir balik macam manalah diaorang nak tempuh hari ni.Mesti perit sangat hari ni untuk keluarga diaorang.Mak syuk sempat ziarah rumah keluarga tersebut dan keluarga diaorang tengah sibuk uruskan jenezah yang baru sampai dari hospital.Arwah meninggal dekat hospital dan dimandikan dekat hospital.Diaorang bawak balik rumah dan terus sembahyang jenazah dekat rumah.Emak pengantin cakap arwah pilih tema untuk cucunya kahwin iaitu hitam dan putih dan tak sangka pilihan tu macam satu petanda rupanya.So,apa perasaan korang kalau ber…

SAYA PON BLOGGER JUGA ! SAYA BANGGA !!

Image
Kerjaya / pelajar .. IPT mana ?
Syuk pelajar UiTM Lendu,Melaka Usia blog anda? Baru 1 tahun lebih tapi dulu tak banyak post blog,semenjak dua menjak di barulah bergiat nak menulis.

Tujuan utama anda berblog?
Tujuan utama nak kongsi apa-apa info terutamanya pasal benda yang syuk suka atau pun pasal hidup syuk yang boleh diceritakan

Sumber insiprasi anda?
Kalau nak list memang banyaklah blogger yang syuk admire.Nak lebih specific Ben Ashaari sebab rajin buat segment & dari situ orang banyak visit page ni.Untuk blogger-blogger yang banyak buat entry pasal tips2 blogging contohnya Mrdaha dan lain-lain blogger.

Blog yang senantiasa dalam kepala anda??? Mestilah blog sendiri.Nak tengok,ada orang follow ke,ada orang komen ke.huhu.Rasa macam takde,siapa yang update selalu.Tulah yang selalu syuk pergi.

Jika anda terpilih untuk berada dalam sesebuah majalah , siapakah blogger yang akan anda beritahu dahulu mengenainya .. Sebenarnya tak tahu nak cakap pasal siapa,tapi mestilah cakap pasal blogger yan…

Most Amazing Scenery!!!

Image
Sekali sekala kita kena tengok jugak keagungan cipataan Maha Esa.Betapa indanhya pemandangan yang ada kat dunia ni kan.Sejuk je mata memandang.