Posts

Showing posts from February, 2012

Running Man Korean Variety Show

Image
Salam semua...

Siapa yang tahu variety show Running Man?Ramai orang yang tahu pasal rancangan ini,tak kisahlah yang minat k-pop ke tak sebab tak kena mengena pun dengan k-pop. Rancangan ni tentang mission-mission yang mesti dilakukan oleh artis-artis dalam rancangan Running Man.


Setiap episode mempunyai misi-misi yang berlainan.Ahli-ahli Running Man terdiri daripada artis-artis Korea yang popular seperti Yoo Jae Suk, Kwang Soo,Song Ji Hyo dll.Yang menarik tentang rancangan ni,hampir tiap-tiap minggu ada artis jemputan yang popular macam SNSD,IU dll.

Sebenarnya memang tak sangka rancangan ni sangat famous kat Malaysia sampai kawan-kawan aku yang tak pernah minat apa-apa pasal Korea boleh layan rancangan macam ni.

IU artis jemputan Running Man