Posts

Showing posts from March, 2012

The Hunger Games Trilogy

Image
Salam semua...

Siapa yang dah tengok movie The Hunger Games?Aku sangat teruja nak tengok filem tu tapi tak tengok pun lagi.Bila tengok trailer filem tu terus macam wow,gempaknya storyline movie tu.


Movie ni tentang reality TV "The Hunger Games" yang ditayangkan live kepada semua orang.Reality TV tu untuk membunuh satu sama lain dan orang yang terakhir tinggal akan menang. Memang lain dari yang lain storyline movie ni.

Nokia 101

Image
Salam semua...

Siapa pernah dengar handphone nokia 101? Handphone tu tak la secanggih mana tapi untuk orang yang suka handphone dual sim,memang sesuai untuk korang.


Simple je phone ni.Tak ada spec yang menarik pun selain dari 2 sim.Tak ada camera tapi ada MP3 dan boleh letak memory kad sampai 16GB.Aku pun tertarik dengan phone ni dan beli dengan harga RM 120.Disebabkan ada 2 sim,so boleh la letak sekali 2 kan.Senang je.

OST Dream High 2

Image
Salam semua.

Dream High is back with newest installment and their song was awesome.Check this out.



 1) Falling                         J.Y Park
2) You're My Star          Suzy (Miss A)
3) Hello to Myself          Ye Eun (Wonder Girls)
4)Superstar                     HerShe
5)Painful Hope               Lee Ki Chan
6)Togehter                       Jiyeon & JB
7) B Class Life               Jinwoo, Kim Jisoo, Jr & Kang Sora
8)The Dreamer              Jiyeon
9)New Dreaming           JB & Park Seojoon


You Walking Towards Me


B Class Life



Final Exam UiTM

Salam semua...

Sangat lama dah tak update blog ni.Terima kasih bagi yang sudi tengok-tengok blog ni walaupun tak ada update apa-apa pun(ramai la tu yang tengok).Sibuk sangat semester ni, sebab banyak assignment,presentation dan tetiba aktif pula dalam persatuan.Tu yang tak sempat nak update.

Tengah study week,so boleh chill kejap sambil update blog ni.Dah nak masuk tahun last untuk diploma.Sekejap je rasanya.Malas nak update panjang-panjang.All the best untuk student UiTM yang ambil diploma.
Wish me luck =)