UiTM Lendu

Salam semua...

Penuh timeline di Twitter pasal UiTM Lendu kena kacau dengan mahluk halus.Aku tak tahu kesahihan tapi memang kejadian kacau ni pernah berlaku sebelum ni tapi tak lah seteruk yang berlaku sekarang.Sampai bacaan Yassin dibuat serentak seluruh kolej di UiTM. Siapa yang nak tahu cerita pasal UiTM Lendu ni boleh pergi laman web http://theruzannapages.wordpress.com/2013/01/18/day-eighteen/

Yang menariknya sampai jadi trending kat Twitter disebabkan perkara ni.


Apa-apa pun kita berdoa agar dijauhkan dengan mahluk halus semoga kita boleh hidup dengan tenang :)
Aku yang duduk rumah sewa luar UiTM pun ada dengar student NR kena jugak.

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Only Love Korean Drama