End of Sem 1

Assalamualaikum

It's been a while I left my blog.Rase macam nak close account tapi sayang pulak dengan entry-entry yang lama.Last entry time raya.2 bulan dah.Busy dengan final exam(macam study sgt).Hope to hear a good result soon.Semester holiday starts 11 November until end of this December.Seronok2.Tengok sekarang ramai kawan dah berblogging and I'm enjoying reading thier blog.Macam-macam cerita dapat tau.Actually tak tau nak tulis apa sebenarnya,macam dah blurr je.Takde idea,sebenarnya.Sekejap je rasa Sem 1 kat UiTM and sekejap je dah nak setahun tinggalkan maktab.Tipu sangat kalau tak rindu kat maktab.Still rindu lagi dengan old friends.Yale friends.Rasenya macam nak start tulis blog ni dalam english la.At least I can improve my english and everyone can read it.Wah.macam semua org je nak bace blog ni.hahaha.Hope lepas ni rajin-rajin la tambahkan entry blog ni. =]

Comments

  1. hope u will always update ur blog laa syukk. i am always waiting for your new entry ;)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Samsung Galaxy S2 terjual sebanyak 10 juta unit