Running Man Korean Variety Show

Salam semua...

Siapa yang tahu variety show Running Man?Ramai orang yang tahu pasal rancangan ini,tak kisahlah yang minat k-pop ke tak sebab tak kena mengena pun dengan k-pop. Rancangan ni tentang mission-mission yang mesti dilakukan oleh artis-artis dalam rancangan Running Man.


Setiap episode mempunyai misi-misi yang berlainan.Ahli-ahli Running Man terdiri daripada artis-artis Korea yang popular seperti Yoo Jae Suk, Kwang Soo,Song Ji Hyo dll.Yang menarik tentang rancangan ni,hampir tiap-tiap minggu ada artis jemputan yang popular macam SNSD,IU dll.

Sebenarnya memang tak sangka rancangan ni sangat famous kat Malaysia sampai kawan-kawan aku yang tak pernah minat apa-apa pasal Korea boleh layan rancangan macam ni.

IU artis jemputan Running Man


Memang uniklah rancangan RM ni tak macam variety show yang lain sampai ada negara lain yang copy sebijik rancangan ni.Malaysia ada tayang Running Man ni kat One HD Astro.Kira episode yang latest jugaklah.Siapa-siapa yang belum tengok tu,dipersilakan tengok dan korang akan gelak ketawa depan laptop.

Comments

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. feveret variety show....best ever lah!!!c0nf gelak cm org tk siuman...hahha
    ayh sy yg tk minat ape2 mgenai korea nie pn ley jebak sbb follow sy tgk...
    tiap2 mggu mmg tk miss pnyeeee...terbaeeekk!! (n_n)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau takpe..tapi tgk ikot epi jugak..kalau ade guest artis best baru tgk..hehe..

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Only Love Korean Drama