B.A.P Korean Group

Salam semua..

Minggu ni ada satu group kpop yang debut dari syarikat TS Entertainment yang juga mempunyai artis popular iaitu SECRET.Gempak kot group ni bila tengok music video untuk single first dorang iaitu Warrior.

Yang uniknya,semua dalam group ni blonde.2 daripada ahli group ni pernah ada single yang bertajuk Never Give Up dan mereka pernah datang Malaysia untuk fan meeting.Sebab mereka ni tak berapa famous sangat,so tak berapa kecoh bila dorang datang.


Memang gempaklah rasanya MV pertama dorang sebab dance lagu ni sangat bergaya dan rasanya boleh famous cepat group ni,tapi yang macam weird bagi aku time suara yang mula-mula nyanyi tu macam dalam gila suara dia.Tak percaya dengarlah sendiri.

Eatyourkimchi pun buat review dan interview pasal lagu dorang ni.Dan yang paling gempak lagi album dorang tersenarai dalam top 10 world album okay.



Yang lain tuh korang nilailah sendiri.Tapi aku rasa untuk group yang baru debut,ni dah cukup gempak.

Comments

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Samsung Galaxy S2 terjual sebanyak 10 juta unit