BLACK NIGHT

Selepas mengambil nasi didalam periuk,aku terus duduk dan makan sambil menonton TV.Ibu keluar dari biliknya dan duduk disebelah aku.Kami makan bersama lauk yang telah dimasak oleh ibu,ikan tenggiri masak sambal(my favourite food).Sedang kami seronok makan,dengan secara tiba-tiba,seluruh rumah menjadi gelap."Hisyh,blackout lagi"kataku kepada ibu.Aku terus mengambil lilin yang berada di dalam almari.Ibu meletakkan lilin di bahagian tepi meja dan kami menghabiskan makanan yang ada."wah,candle light dinner tu"sampuk kakak sedara.






Selepas makan,kami duduk di luar rumah kerana kepanasan sambil mendengar lagu.Aku melihat cahaya bulan yang menerangi malam tersebut.Langit cerah seperti aku ber'night walk' di KEMAH ketika KEM KECEMERRLANGAN PMR 2007.Selepas hampir 2 jam duduk diluar,elektrik dirumah kembali seperti sedia kala.(^_^)
FYI :
satu tempat blackout time tu...
lepas da tak blackout tu.laptop plak buat hal.tu lagi tensyen..
(-_-)

Comments

  1. lorh..laptop ni baru je beli awal taun..
    ntah apsal.. nak kne format balik..

    ReplyDelete
  2. kesiannye ko.. tu ke yg bad mood arituh.. haha~

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Good Daughter, Hana Korean Drama