bYe...

amik kat internet je ni


dah 4 hari puasa.kejap lagi balik maktab.ikut hati memang taknak balik.fikir nak trial and SPM.kat rumah bukannye study sgt pun.kalau study pun,bile tak faham,dok tenung buku.ye la,sorang kat rumah.at least kat maktab ade la orang nak ditanye.sedih tengok keadaan nenek.makin tak bermaya nenek.mata dia pun makin tak nampak.pagi tadi,buat rutin harian.bila suap makanan dekat nenek,bergenang air mata.sedih.aku doa harap-harap boleh tgk dia buat kali terakhir sebelum dia pergi.


wan,syukri SAYANG wan.terima kasih jage syukri time kecik dulu.masak untuk syukri.syukri takkan lupe.


bile nak balik maktab,cakap dengan wan."Wan.syukri balik dulu,nanti syukri balik semula",sambil mencium dahinya.esok,dapat jumpe kawan.ye la.kat rumah tade kawan.kawan ngan laptop.phone.next week TRIAL.TRIAL MARA.macam mane la nak score.wish me all the best.pasni.no more internet.after SPM baru boleh bukak[azam tau].
p/s : miss grandma.love you.
: tadi wat cup cake.penat wo..

Comments

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Subway Pertama di Melaka