Hang Out


Tempat : Mahkota Parade
Perkara : PC Fair

Ramai betul orang dekat PC Fair.Memang best tengok barang-barang elektrik yang dijual.Tapi tengok je la.Nak beli apa.Pendrive?dah ada.Teringin nak beli external hard disk but no money no talk.So,tengok je external hard disk tu.Penat juga round PC Fair tu.Lepas round,pergi makan dekat food court.Tengah makan,dekat sebelah kami satu couple tengah bercanda.Seriously,sakit mata tengok.Pegang-pegang tangan.Bukannya nak anti-couple.Tapi tak payah la nak buat macam tu sekali.Jujur, orang yang menulis ni pun pernah couple.Tapi tak pernah touching and tak nak.REMAJA tak lari dari perkara sebegitu.Harap-harap dijauhkan dari perkara macam tu.Dah kahwin nanti boleh buat.


Lepas makan,pergi megamall.Jalan-jalan dengan family.Beli Big Apple.Dah lama tak makan.Memang ramai betul orang.Pakai mask pun ramai.Dah macam dekat hospital pula.But its good untuk mencegah dari H1N1 yang makin menular di Malaysia.Hingga Jumaat semalam.Dah 14 orang meninggal dunia akibat H1N1.Betullah kata orang mencegah lebih baik dari megubati.Tapi kami satu keluarga tak pakai pun.


best tengok latte tu.mcm sedap.tapi pahit mak ai.dekat Big Apple


p/s : bukan nak mengaibkan org couple.tapi kenyataan
banyak sekolah kat Melaka ditutup akibat virus H1N1.
best tengok abang yang buat Latte ni

Comments

  1. owh sedapnya sedapnya latte itu
    aku lapaaaar :((

    ReplyDelete
  2. nmpk sedap..
    tapi pahit lorh..

    ReplyDelete
  3. weyh.. pose2 ko tjuk latte uh.. sedap nye..
    erm..
    ade org trase disini.. huhu..
    taubat!! lala~

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Good Daughter, Hana Korean Drama