Nokia 101

Salam semua...

Siapa pernah dengar handphone nokia 101? Handphone tu tak la secanggih mana tapi untuk orang yang suka handphone dual sim,memang sesuai untuk korang.


Simple je phone ni.Tak ada spec yang menarik pun selain dari 2 sim.Tak ada camera tapi ada MP3 dan boleh letak memory kad sampai 16GB.Aku pun tertarik dengan phone ni dan beli dengan harga RM 120.Disebabkan ada 2 sim,so boleh la letak sekali 2 kan.Senang je.


Simple but nice.Macam trend kot.

p/s : final dah habis.yeahhh

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Samsung Galaxy S2 terjual sebanyak 10 juta unit