Reply 1997 Korean Drama

Salam semua..


Sitcom dari saluran tvN dan mempunyai 16 episod.Sitcom ini menceritakan tentang peminat ekstrem terhadap k-pop pada tahun 1990 an dan juga kisah hidup 6 orang pelajar sekolah menengah yang kembali mengenangkan zaman remaja mereka ketika mengadakan reunion pada tahun 2012.


Barisan pelakon baru iaitu dibintangi oleh Jung Eun Ji,ahli kumpulan A-Pink,Seo In Guk, Hoya dari kumpulan INFINITE.


Teringin jugak tengok drama ni sebab aku jenis yang layan apa jenis cerita pun dan memang best walaupun keseluruhan sitcom ni dalam dialect Busan.Memang boleh tengok bertapa fanatiknya peminat-peminat artis tu sampai sanggup tunggu malam depan rumah artis tu. Aku tengok online je sitcom ni sebab mula-mula macam susah je nak dapat subtitle.Tak sangka pulak sitcom ni famous dan banyak laman web yang dah sediakan subtitle.Tapi takpe sebab satu episode 30 minit je.Selamat menonton.

Comments

  1. Aku nak cuba tgk ler....
    Best tak...?
    Blm pernah tgk korean movie

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Samsung Galaxy S2 terjual sebanyak 10 juta unit