Lukisan Kanak-kanak Menjadi Barang Sebenar

Salam semua...

Siapa yang ada adik?Kalau bagi adik korang kertas dan pensel mesti mereka akan mula melukis benda-benda yang kita tak paham.Tapi sekarang lukisan-lukisan tersebut akan bertukar menjadi patung. Orang yang bertanggungjawab dalam menghasilkan barang dari lukisan kanak-kanak ialah Child's Own Studio.


Lukisan kanak kanak disebelah kiri dan dijadikan patung sebenar.Memang tak sangka orang akan menghasilkan patung hasil imaginasi kanak-kanak.Apa-apa pun kita lihat yang selebihnya.



Sama tak patung tersebut dengan lukisan kanak-kanak.Nampak macam pelik lukisan tu tapi bila dijadikan patung nampak biasa je.Ada juga idea orang nak buat macam ni kan.

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Good Daughter, Hana Korean Drama