PIKOM PC Fair 2012

Salam semua..

Bermula hari ni iaitu 14 September hingga 16 September 2012 PC Fair anjuran PIKOM berlangsung di MITC,Melaka.


Lepas balik kelas tadi,aku terus pergi terjah PC Fair saje nak cuci mata tapi tak best sangat kali ni punya fair sebab macam tak penuh je.Nak snap gambar malas tapi memang tak banyak booth kalau nak compare dengan PC Fair yang sebelum-sebelum ni.Sempat jugak aku tengok beberapa gadget macam Galaxy Note 10.1 yang harganya RM2099,murah sikit dari harga official, RM2199.
Yang lain tu biasalah,anti virus,USB drive,external hardisk,mouse etc.Tapi yang macam menarik tadi bateri external tak silap aku untuk phone.Tak sempat nak tengok lama-lama tapi memang ada tag HOT kat barang tu.Sekarang smartphone tak cukup bateri,so kena ada external bateri kalau-kalau ada kecemasan.Itu je yang menarik rasanya.

Nak cari gadget bolehlah pergi Sabtu dan Ahad ni.

Comments

  1. haaa... betul2.. macam tak cukup je tadi.. Rasanya yang dulu lagi besar dan padat

    ReplyDelete
    Replies
    1. cukup untuk sekadar cuci mata je..hahaha

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Samsung Galaxy S2 terjual sebanyak 10 juta unit