Tonton Music

Salam semua...

Rasanya, semua sedia maklum dengan laman web tonton yang menawakan pelbagai kandungan. Kini Media Prima telah menawarkan perkhidmatan lagu untuk pendengar yang meminati lagu-lagu. Mereka masih dalam proses untuk menambah lagu-lagu, tetapi buat masa ini terdapat lagu-lagu dari persembahan Anugerah Juara Lagu 28 dan beberapa kandungan dari saluran radio FlyFM, HotFM dan OneFM.



Dengan adanya Tonton Music, mudah untuk peminat muzik mendengar lagu-lagu terbaru. Aku sokong kalau Tonton Music letak lagu melayu baru-baru, senang orang nak cari lagu baru. Boleh jadi Spotify versi Malaysia nanti.

Aku dah cuba dan memang senang nak stream lagu, ala-ala Spotify je. Semoga mencuba :)

Sumber : Amanz

Comments

  1. sekarang semua mudah! Hari tu pun Cik Anis tonton live streaming utk AJL...jom ke blog cik anis pulak www.anisfadliyana.blogspot.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Subway Pertama di Melaka