Kembali =]
Hampir 2 bulan blog ini tidak diselenggara oleh empunya blog.Adakah sudah tidak relevan lagi blog ini untuk dia?Ataupun sudah kering idea untuk menulis di blog?

Wah.opening nak gempak.Memang rasa nak menulis,banyak benda yg nak dicoret di blog ini.Tapi,macam berat je tangan nak menaip.Apa yang termampu hanya melihat rakan lain mengupdate blog mereka dan membaca perkembangan terbaru mereka.Seronok membaca blog-blog rakan yg lain.

Kali terakhir menulis pada hujung bulan 2.Memang lama.Banyak benda yg perlu ditulis dari awal bulan 3 - 4.Pengalaman yg paling best semasa bekerja di MPH Mahkota Parade ketika annual stock count.Semua buku yg ada di dalam kedai perlu dikira dan ketika itu terpaksa bekerja seawal jam 7 pagi - 10 malam.Hari yg memenatkan tambahan keesokan hari perlu mengambil keputusan SPM.Kedua,ketika annual dinner MPH Mahkota Parade.Seronok dapat makan bersama staff lain + boss.Venue di Wind Mill,Melaka Raya.The best moment I ever had in working times.

Seterusnya[dah macam buat esei].Keputusan SPM.Phew.Lagi berat tangan untuk menaip.Pada hari tersebut,mula memandu seawal jam 7.30 untuk mengambil keputusan dan keputusannya.....

Agak menghampakan,tapi bersyukur dgn rezeki yg diberi.Ramai rakan yg memberi nasihat selepas mendapat keputusan.[thanks my frens]

5A.dan yg lain...[nak tau tanya empunya blog].

Keputusan memperlihat diri kurang meminati aliran sains.Dan ketika mengisi borang UPU,nekad utk mengurangkan subjek sains.

Gembira berjumpa dengan rakan-rakan especially classmate.Tapi masa terlalu singkat dan tak semua rakan yg ditegur sapa.[bile la ade reunion bacth.=p].Rindu sgt dengan mereka yg lain.
Balik seawal 12.30 tghari dan singgah di Ayer Hitam dan rasanya untuk kali terakhir[ntah bile la pegi maktab].
Comments

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Good Daughter, Hana Korean Drama