Dancing with The Star Season 13

Salam semua..

Setelah 13 season ditayangkan di US,rancangan realiti yang popular ni baru di tayangkan di Malaysia menerusi saluran Star World.Rancangan ni macam Sehati Berdansa jugaklah tapi mereka bukan pasangan.Kiranya salah seorang daripada pasangan tersebut merupakan selebriti.


Rancangan ni baru je ditayangkan minggu lepas dan antara selebriti yang menyertainya ialah Rob Kardashian.Season yang lepas ada jugak yang famous tapi disebabkan dah banyak season tak ramai selebriti yang famous macam dulu lagi.Banyak  negara lain yang buat rancangan macam Korea tapi tak sebanyak US lah sampai 13 season.



Pemenang untuk Season 13 di baru je di umumkan 22 November 2011 iaitu JR Martinez,bekas tentera dan tempat kedua ialah Rob Kardashian.

Siapa yang nak ikuti rancangan ni bolehlah tengok dekat channel Star World hari Sabtu 9 malam untuk persembahan dan hari Ahad 9 malam untuk keputusan.

Comments

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Samsung Galaxy S2 terjual sebanyak 10 juta unit