Ojakyo Family Korean Drama

Salam semua..


Drama dari saluran KBS yang mengisahkan tentang kisah sebuah keluarga yang mempunyai 4 orang anak lelaki dan mereka bergantung hidup dengan sebuah ladang yang telah diberikan oleh mereka.Konflik berlaku apabila anak tuan ladang tersebut meminta kembali ladang yang telah diberikan kepada mereka.


Lakonan mantap barisan pelakon-pelakon tersebut telah melonjakkan rating drama tersebut menjadi drama nombor 1 untuk slot masa tersebut.Watak hero dipegang oleh Joo Won sebagai Hwang Tae Hee iaitu anak ketiga.Dia pernah berlakon dalam drama Bakery Kim Tak Gu.Dan watak heroin dipegang oleh Uee sebagain Baek Ja Eun.Dia pernah berlakon dalam drama hit You're Are Beautiful.


Buat peminat setia korean drama,korang mesti tengok drama ni.Tapi kalau yang biasa-biasa tu tak payahlah tengok sebab 50 episode.Banyak sangat nak tunggu.Tapi jalan cerita drama ni memang menarik.Penat sikitlah kalau nak tunggu sampai 50 episode.OST macam tak ada je.

Drama ni ada ditayangkan di KBS World setiap hari Sabtu dan Ahad jam 6.50 petang dan ulangan pada hari Jumaat petang.

Comments

  1. Tengah follow citer ni kat kbsw! Memang best! =)

    ReplyDelete
  2. yes..sgt best..ada pasal family..love pon ade..

    ReplyDelete
  3. sekarang rating top 10 tau citer ni...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Subway Pertama di Melaka