Hari Raya Korban : Berkorban apa sahaja

Salam semua...

Selamar Hari Raya Aidil Adha atau pun Hari Raya Haji atau pun Hari Raya Qurban.Mana satu pun boleh guna janji raya okay.Dah dapat banyak daging korban?Yang mana rajin menolong kat masjid tu mesti dapat banyak.Boleh buat sup nanti.

sedap sangat     *sumber google*

Mana yang tak dapat korbankan lembu atau kambing,buatlah sesuatu yang melibatkan diri korang dengan korban.Kalau gaduh nak tengok TV dengan adik,berkorbanlah untuk dia.Itu pun kira korban jugaklah tu.haha.Nak share satu video pasal korban jugak,tapi bukan video sembelih lembu,tapi pengorbanan seorang ayah untuk anaknya walaupun ayahnya cacat.


Video ni dah ramai share rasanya kat facebook tapi mana yang belum tengok lagi tu,korang mesti tengok.Serious sedih.


p.s : yang slack sikit bahasa dia =]

Comments

  1. salam aidil adha.

    teringin nak tengok tapi internet pula teruk giler.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Samsung Galaxy S2 terjual sebanyak 10 juta unit