Daiso

Tiba-tiba rasa rajin nak blogging.Maybe sebab rasanya nanti dah susah nak blogging kot.Yelah,dah nak masuk U.Nanti dah jarang online,nak menaip pun dah berat kot time tu.Ada masa yg terluang nih[terluang gle] menambah la entry blog ni.


outlet Dataran Pahlawan


Tajuk dah Daiso.Ada macam nama Jepun tak?Memang nama dari Jepun pun.Nama kedai yg asalnya dari Jepun dan sekarang dah ada banyak cawangan kat dunia ni.US ada,Russia ada,Malaysia tak terkecuali.Nak info lanjut tekan sini.Yang menariknya pasal kedai ni,semua harga barang dalam tu RM5.Cam kedai Hinode la.tapi lagi banyak choice la.Dari makanan sampai toiletries pun ada.Barang-barang yang susah nak jumpa pun ada.Dekat Melaka dah ada 2 outlet.Yang 1st outlet kat Dataran Pahlawan 1st floor.Second outlet kat AEON Bandaraya Melaka.Kat 2nd floor.Time pergi kedai tu memang rasa nak beli banyak barang tapi amik apa yang perlu je.[banyak duit nak beli]


Ni kat AEON Bandaraya Melaka

Yang paling menarik rasanya stationery la sebab banyak betul barang.Semua barang tu dibuat utk Daiso and kebanyakkannya made in China.[standard la tu].Tapi siapa tak pergi rugi betul.

Comments

  1. ouh akhirnye daiso yang dekat da ade!!!
    yiha!!!
    tengs for d info!!!
    >.<

    jaoh la nak p dataran tuh, agagagaa, naseb jj dkt dgn opis.
    2nd floor ya?
    tengs again!!!
    >.<


    nak p skrg jugak!!!~

    ReplyDelete
  2. my pleasure.mmg menarik pon daiso tu.sbb tu post entry..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Samsung Galaxy S2 terjual sebanyak 10 juta unit