FREINDS



Whoa.Usang betul blog ni.Sangat-sangat lama tak update.Nak kata dah sambung study.Belum lagi.Honestly,MALAS.Padahal tiap-tiap hari on laptop.Blog dah berapa kali tukar layout.Tapi tak jugak tambah entry.

2,3,4 & 5 Mei 2010

2 orang kawan bermalam kat rumah.Alasan nak jalan-jalan kat Melaka.Memang jalan habis la diaorang kat Melaka.Dataran Pahlawan,Mahkota Parade,Aeon Bandaraya Melaka.Jeti Anjung Batu.Siap pergi karaoke lagi.Tapi aku tak nyanyi la.

kat Aeon Bandaraya Melaka

Banyak betul benda yg kelakar time dengan diaorang.Nak-nak Husin,entah apa-apa je.Pergi beli tiket nak balik Seremban,tapi cakap kat kaunter nak beli tiket pergi Melaka,padahal ada kat Melaka ni.Buat segan je.Yang paling best pergi rumah Khairi kot.Makan malam kat rumah dia.Siap dapat tengok bunga api tu.

Comments

  1. wah wah wes!! bestnya kwn2 kau dtg jln2 kat melaka..hhoh..
    msti diorg trpegun tgk negeri melaka kn??

    hahhaa..lawak gak kwn kau ea..msti dia ingt dia ada kat ngeri dia..huhuhu..then, org kaunter tket tu xckp pe2 ke kat kwn kau??

    ReplyDelete
  2. best gak..agak terpegun kot.ade kawan ak ckp melaka BERSIH.hahaha.org kaunter tu cam terkedu.ak ckp kat dye.seremban la ngek.pastu ak ketawe abis la.hahaha.

    ReplyDelete
  3. uish! btul la tu..Melaka mmg bersih! kalah negeri lain..hehhee..mcm2 la kwn kau tu..wat malu je..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Subway Pertama di Melaka