Happy Fathers Day

For those who have a father.2 Julai ni genap 8 tahun arwah ayah aku pergi menghadap Illahi kerana menghidap penyakit buah pinggang.Time tu darjah 4,kanak-kanak riang lagi.Tak tahu lagi fathers day,dah besar sikit baru tau.Tapi bila dah besar tu la tak sempat nak ucap happy fathers day.Tengok dekat facebook ramai gak wish kat bapa-bapa mereka.Baguslah anda menghargai dan menyayangi sementara mereka masih ada.Buat rakan yang sudah kehilangan bapanya sudah tertulis bagi kita untuk kurang merasai kasih sayang daripada ayah kita,but be strong.Kita masih ada ibu yg boleh memberikan kita kasih sayang.Ada satu lagu yang sangat sentimental maksud liriknya.Tajuknya Dance with My Father yang dinyanyikan oleh Luther Vandross.


Back when I was a child
Before life removed all the innocence
My father would lift me high
And dance with my mother and me and then

Spin me around till I fell asleep
Then up the stairs he would carry me
And I knew for sure
I was loved

If I could get another chance
Another walk, another dance with him
I’d play a song that would never, ever end
How I’d love, love, love to dance with my father again


When I and my mother would disagree
To get my way I would run from her to him
He’d make me laugh just to comfort me, yeah, yeah
Then finally make me do just what my mama said


Later that night when I was asleep
He left a dollar under my sheet
Never dreamed that he
Would be gone from me


If I could steal one final glance
One final step, one final dance with him
I’d play a song that would never, ever end
‘Cause I’d love, love, love to dance with my father
again


Sometimes I’d listen outside her door
And I’d hear her, mama cryin’ for him
I pray for her even more than me
I pray for her even more than me


I know I’m prayin’ for much too much
But could You send back the only man she loved
I know You don’t do it usually
But Lord, she’s dyin’ to dance with my father again
Every night I fall asleep
And this is all I ever dream

Lagu ni diperkenalkan oleh Ameerul Izzat dekat maktab dulu.Memang touching la dengar lagu ni .Hayatilah lirik lagu ni betul-betul.

KEPADA BAPA-BAPA DILUAR SANA.
SELAMAT HARI BAPA.

Kepada siapa yang belum wish bapa mereka.Wishlah beliau agar beliau rasa dihargai. =]

Comments

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Good Daughter, Hana Korean Drama