J-Card Members Day


Memang ramai gila org kat Jusco tadi.Pergi dalam pukul 9 lebih.Start nak masuk je dah jam.Dah la bawak kereta manual.Tak nak kejung pulak kaki tekan clucth.Dapat parking nun hujung,tu pun bukan parking,tapi boleh letak kereta la.Memang ramai orang tak terkira,dari groceries sampai baran electrical.Ramai orang cina la tapi.Masa nak beli barang kat bawah tu,troly pun dah habis.Terpaksa guna bakul.Tengok ada orang tu siap bawak 4 troly.1 troly tu penuh dengan maggi.Mak datuk,bukan membeli-belah,memborong tu.Ada yang borong pampers,air tin.Hish,1 troly penuh dengan 1 jenis barang je.Kagum betul.Dah lepas beli barang,tengok bahagian pakaian.Memang murah habis.track bottom FOREST RM12.00,T-Shirt FOREST pun RM12.00 gak.Sempat la capai beberapa helai.Jam pun murah,tapi tak beli la.Dekat tengah-tengah Jusco tu ada jual cadar.Sampai 80% discount utk cadar tu.Kat level atas biasa je.Barang electric,murah tu tak tau la kan.Tengok harga beribu jugak,tapi ada gak org beli plasma,camera.Yang bestnye J-Card member,kalau kita beli RM100 ke atas nanti boleh redeem RM10 voucher.Memang tak rugi la.Dah la ada discount,tambah lagi voucher.Memang gila-gila la J-card day.Lagi 1 yang menarik mesti ada promotion Happy Hour,setiap jam dia akan buat promotion untuk barang tertentu.Yang sempat tengok,vacuum car tu RM10,handbang 80% discount,bantal RM10.Jam yang berikutnya dah balik rumah.1st time pergi J-card day,sebab 5 tahun duduk asrama.Even penat tapi berbaloi kot dengan harga barang-barang yg discount tu.

p/s : org Jusco tu kate,bln 11 ni kat AEON Bandaraya Melaka pulak.tu lagi sesak kot.

Comments

  1. wohoh! btul la syuk. gila rmai org. msing2 beli brg bnyk gila.
    aku p petang. tp still rmai. plik gak coz tu kn time keje. sahih rmai ambl cuit kn..hahhaa.. aku suka tgk gelagat mnusia time Happy Hour. berebut2..mcm2 ragam la.. murah gila. berbaloi pergi..

    kalo d jusco AEON nti, wajib full..sesak2..

    ReplyDelete
  2. btol.org serbu time happy hour tu.haha.ak tgk je.tapi mmg J-card day wat time weekdays..org da mintak cuti kot.hhaha.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Subway Pertama di Melaka