We Got Married Eunjung Jangwoo in Malaysia

Salam semua..

Siapa sangka rancangan yang popular bukan sahaja di Korea tapi di negara-negara lain membuat penggambaran variety show tersebut di Malaysia pada 14 hingga 17 Jun 2011.Memang tak percayakan?Bagi sesiapa yang tak tahu,We Got Married merupakan variety show yang popular di Korea.Variety show tersebut berasaskan perkahwinan virtual.Selain daripada mereka ada juga pasangan yang popular seperti YongSeo Couple,Adam Couple dan Khuntoria Couple

Woojung Couple atau Campus Couple ( CC )

Nak tengok video?Klik baca lagi..


Memang teruja bila dapat tahu rancangan ni buat penggambaran kat Malaysia.Siapa sangka banyak-banyak tempat menarik dekat dunia ni,mereka pilih Malaysia.Memang bertuah betul Malaysia.Nanti orang Korea mesti kenal Malaysia lagi bila episode ni ditayangkan nanti.Kiranya. salah satu promosi untuk negara Malaysia dan juga Korea dari segi pelancongan.Apa pun kita tunggu epsidoe ni ditayangkan.
source : kpopped

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Good Daughter, Hana Korean Drama