Segmen : Hi Blogger

Salam semua...

Okay,ni first time aku try buat segmen sebab sebelum ni asyik join segmen orang je.Teringin jugak nak buat segmen sendiri.Tapi blog macam tak berapa nak ramai viewer lagi.Sekarang ni macam ada jugak viewer and readers,boleh lah try buat segmen sendiri. Senang je nak masuk segmen ni.

Cara-cara :-

1) Tajuk entry segmen : Segmen Hi Blogger
2) Copy  banner ni dan letak kat entry segmen dan link kan ke blog ni.

3)Follow blog yang tak seberapa ni.hehe
4)Jelaskan dengan simple bagaimana dan kenapa korang pilih nama blog korang.
5)Post entry tersebut dan post link ke entry ni.

TARIKH TUTUP : Kalau dah ramai sangat aku akan tutup(macam ramai je nak join kan).

Sebagai  hadiah,aku akan buat bloglist untuk bulan Jun kepada sesiapa yang join segmen ni. Walaupun rank blog tak berapa tinggi.Mungkin boleh bantu korang tambah reader dan follower.

Lagi satu.Nama dan penjelasan paling unik,blog korang akan dipromote dalam blog aku ni =)

Comments

  1. syukk , aku joinn :D hihi

    http://duniacikfifie.blogspot.com/2012/06/segmen-hi-blogger.html

    ReplyDelete
  2. miss z join ^^
    makasi jmput

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/segmen-hi-blogger.html

    ReplyDelete
  3. http://itsmetira.blogspot.com/2012/06/segmen-hi-blogger.html

    ReplyDelete
  4. Ama join : http://nuramalinastoryforever.blogspot.com/2012/06/segmen-hi-blogger.html

    ReplyDelete
  5. http://kekasihsaga.blogspot.com/2012/06/segmen-hi-blogger.html

    ReplyDelete
  6. Done with final step!
    Im in Syukri!
    http://diaryofbl.blogspot.com/2012/06/segmen-hi-blogger.html

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum ,
    sy join ..

    http://bajuwarnacoklat.blogspot.com/2012/06/segmen-hi-blogger.html

    ReplyDelete
  8. Join....

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/06/segmen-hi-blogger.html

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum..sha join

    http://opzzpinky.blogspot.com/2012/06/segmen-hi-blogger.html

    ReplyDelete
  10. http://mydreamzworlds.blogspot.com/2012/06/segmen-hi-blogger.html
    datang join :)

    ReplyDelete
  11. syuk, aku join gak! :)

    http://meermira.blogspot.com/2012/06/segmen-hi-blogger.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Only Love Korean Drama