We Got Married : Lee Jang Woo & Yoon Baek Hee

Salam semua..

Seperti yang sedia maklum,YongSeo couple atau Goguma Couple dah nak sampai ke penghujungnya dan MBC dah buat pengunguman untuk menambah couple yang baru dan orang yang itu adalah daripada kumpulan T-ara iaitu Eunjung yang berlakon dalam drama Dream High sebagai Yoon Baek Hee.


Dan pasangan dia adalah Lee Jang Woo iaitu pelakon.Dia merupakan pelakon dalam drama Smile Again atau Smile Donghae di KBS.Ramai sangka pasangan Eunjung adalah pelakon Dream High iaitu Kim Soo Hyun atau Song Sam Dong.



Episode pertama pasangan ini akan ditayangkan pada awal bulan April ini selepas episode terakhir pasangan YongSeo.


Akan ada satu pasangan lagi yang untuk season terbaru tapi pasangan tu middle age iaitu Kim Won Joo dengan Park So Hyun [syuk pun tak kenal],so macam tak berapa nak menarik kalau nak compare dengan yang ni.Rasa-rasa macam manalah personaliti pasangan ini,mungkin mereka akan jadi romantic,sweet ataupun pasangan yang biasa-biasa je?Nak tau tunggulah pasangan ni.

Sedikit preview untuk pasangan-pasangan terbaru!!!

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Good Daughter, Hana Korean Drama