July 17, 2011

Lie To Me : Korea Drama

Salam semua...


Drama yang bertajuk Lie To Me yang ditayangkan di saluran SBS dan mempunyai 16 episode.Drama ini sudah pun habis ditayangkan di Korea pada minggu lepas dan drama ini tidak berapa mendapat sambutan di Korea tetapi lebih mendapat sambutan di luara negara seperti negara China.

Mengisahkan tentang Gong Ah Jung lakonan Yoon Eun Hye yang cemburu dengan rakan-rakannya yang sudah berkahwin dan mengambil keputusan untuk menipu rakan-rakannya bahawa dia telah berkahwin.Malangnya,penipuannya menjadi besar sehingga ke pengetahuan Hyun Ki Joon lakonan Kang Ji Hwan yang merupakan seorang perngurus hotel.



Gambar diatas adalah hubung kait pelakon-pelakon tersebut.Untuk sesiapa yang dah tengok mereka akan faham carta gambar tersebut.Sedikit info tentang gambar diatas.Dibawah gambar lelaki yang memakai tuxedo iaitu Kang Ji Hwan adalah adik lelakinya dan disebelah adiknya merupakan heroin kedua di dalam drama tersebut.


OST untuk drama ini ada beberapa buah lagu dinyanyikan oleh MBLAQ dan anggota 4Minute.Untuk senarai penuh OST boleh pergi ke laman web ni.Ada satu OST yang dinyanyikan oleh hero dan heroin drama ni.Sangat best lagu tu.Dengar kat bawah ni.



source : wiki.d-addict

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...