Good Luck Final Exam

Salam semua...

Bermula 19 September ni bermulah peperiksaan akhir bagi pelajar diploma Universiti Teknologi MARA. Sekejap je rasa semester ni belajar sebab banyak sangat cuti dengan cuti mid sem,cuti raya lagi..Dah nak final.

Jadual final semester ni agak seronok sebab ada gap antara paper,tak macam last sem ada 2 paper dalam satu hari, memang menyeksakan.Dimulakan final dengan paper BEL [yeah,sem ni last amik BEL,Inysaallah] dan diakhiri dengan paper Finance.

Doakanlah agar semua paper yang diduduki oleh empunya blog ni iaitu Muhammad Syukri dapat menjawab dengan tenang dan dapat keputusan yang cemerlang.AMIN.



 


Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Good Daughter, Hana Korean Drama