Kpop Chart in Billboard

Salam semua..

Selangkah maju untuk music kpop sebab berjaya mendapat tempat di carta terulung iaitu Billboard.Masuk minggu ni dah 3 minggu Kpop Chart berada dalam laman web Billboard.com dan artis yang pertama mendapat num 1 adalah SISTAR dengan lagu terbaru mereka iaitu So Cool.


Lepas ni tak payah nak susah-susah cari carta kpop.Pergi je laman web billboard.Sure tak ada halang dari segi bahasa. Dan bagi sesiapa yang belum dengar lagi lagu So Cool ni jom tengok MV mereka.




Bagi sesiapa yang perasan,tarian mereka time chorus dah diubah disebabkan takut di banned oleh channel di Korea.Agak terlebih jugaklah tarian mereka dalam video kalau nak compare dengan persembahan live mereka.

p/s : lagu So Cool ni menang kat SBS Inkigayo untuk minggu ni =]

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Samsung Galaxy S2 terjual sebanyak 10 juta unit