Heartstring/ You've Fallen For Me Korean Drama

Friday, September 16, 2011

Salam semua...

Dah lama tak update pasal drama korea yang terbaru. Drama Heartstring ni tak adalah baru sangat sebab drama ni sudah pun habis ditayangkan di channel MBC bulan lepas dan tak tinggi rating untuk drama ni.


Tapi kalau dekat luar negara,drama ni dapat sambutan sebab barisan lakonan yang menarik iaitu dari pelakon drama hit You're Beautiful. Terdapat 15 episode dan 1 episode istimewa untuk drama ini. Drama ni menceritakan tentang Lee Shin lakonan Jung Yonghwa seorang pelajar universiti dan mempunyai band sendiri bernama "The Stupid".Terkenal dengan dalam kalangan pelajar universiti kerana mempunyai paras rupa tetapi mempunyai karakter yang  bertentangan. Lee Kyu Won lakonan Park Shin Hye seorang pelajar universiti jurusan muzik tradisional Korea.

Tulis banyak-banyak pun serabut,so jom tengok trailer drama ni.



OST untuk drama ni memang best sebab kebanyakan lagu-lagu drama ni dinyanyikan pelakonnya sendiri sebab pelakon tu sendiri penyanyi macam Yong Hwa dari kumpulan CN Blue.


Drama ni sesuailah untuk student sebab jalan cerita pun dalam universiti kan.. =]

You Might Also Like

5 comments

  1. alah...xcerita pon cerita ni mcm mana..general je.. =='

    ReplyDelete
  2. nak detail ke..tgk lah tapi jalan ceritenye macam tak berape best sangat rasenye..tak seseronok you're beautiful la..

    ReplyDelete
  3. wah...suka la ngn blog nie cz sy mmg peminat cter korea...ehhe tp y kat astro cannel 393 tu ade cter tajuk "warrior baek dong soo" lagi best.. :)

    ReplyDelete
  4. Henry : minat jugaklah. =]
    Awe : citer warrior baek dong soo tu pon boleh tahan best gak.tapi lame sgt.. 30 epi kalau tak silap. =

    ReplyDelete

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe