Samsung Galaxy Note

Salam semua...

 Siapa dekat sini peminat Android.Pada 1 Sepetember berlangsung acara Samsung Unpacked di Berlin,German dimana samsung telah memperlihatkan 3 gadget keluaran terbaru mereka iaitu Samsung Galaxy Note,Samsung Galaxy Tab 7.7 dan Samsung Wave 3.

Yang lain dari lain ialah Samsung Galaxy Note yang boleh dikatakan separuh tablet dan separuh smartphone.Bersaiz 5.3 inch dan menggunakan OS 2.3 Gingerbread dan yang paling menarik sekali smartphone tersebut didatangkan dengan stylus.



Amacam,cun tak.memang nice betul smartphone ni.Walaupun agak besar,tapi memang sekarang ni tablet pun dah laku,so tak ada masalah kalau guna besar-besar pun.Bagi sesiapa nak tengok macam mana smartphone beroperasi,jom tengok video ni..


Smartkan,siap ada pen boleh cut gambar lagi,kira macam HTC Flyer lebih kurang tapi up sikit.Sesiapa yang tak nak tengok video ni boleh tengok infographic kat bawah ni..


Dah boleh kumpul duit untuk beli smartphone ni bagi sesiapa yang berminat.Bagi yang tak nak beli boleh sekadar cuci mata je kan =]

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Only Love Korean Drama