U-Kiss Second Album "Neverland"

Salam semua...

Kumpulan U-Kiss kembali dengan album terbaru yang bertajuk Neverland selepas mengeluarkan single balada mereka iaitu 0330.Album ini mempunyai 13 lagu dan lagu yang akan dipertaruhkan ialah lagu Neverland untuk kali ini.


01. Intro
02. Neverland
03. Baby Don't Cry
04. Someday
05. Take Me Away
06. On The Floor
07. Friend's Love
08. April Story
09. Obsession
10. Top That
11. Tell Me Y
12. Let's Meet Again

Mereka sudah pun mengeluarkan MV untuk lagu Neverland dan memang best tarian dan lagunya.Sesiapa yang belum tengok lagi MV mereka,jom tengok.



U-Kiss boleh dikatakan popular jugaklah sebab mereka pernah buat showcase kat Malaysia haritu dan sambutan pun memang hangat.Buat masa ni mereka masih belum buat comeback dekat mana-mana rancangan muzik.Tapi dance diaorang memang nice sebab kalau compare dengan single yang lepas,mereka tak berapa menari sangat sebab lagu slowkan.Bagi peminat setia U-Kiss mereka  mesti tak sabar nak tengok persembahan diaorang dengan lagu terbaru.So,tunggulah mereka buat comeback dengan lagu baru ni.

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Only Love Korean Drama