Gangnam Style Psy Popular

Salam semua..

Katy Perry pun suka k-pop.Siapa sangka penyanyi solo,Psy dari Korea Selatan boleh popular dengan lagu Gangnam Style.Siapa yang tak tengok lagi music video ni mesti tengok sebab memang tengah hot sekarang ni.No 1 untuk video yang paling viewed bulan lepas dan angka terus meningkat.


Routine lagu ni membuatkan ramai orang addicted dengan lagu ni.Bukan artis Korea sendiri yang buat cover lagu,artis Barat pun buat cover.Siapa kenal Nelly Furtad,dia pun nyanyi lagu ni masa dia buat konsert.







Masuk berita CNN lagi lagu ni.Dan yang paling latest masa aku buka Twitter tadi,Katy Perry pun tweet pasal lagu Gangnam Style ni.




Yang tak tengok tu,kena tengok ye.Ada second version Psy feat Hyuna,lagu yang sama cuma tukar lirik sikit.

Comments

  1. oo. Yg ni rupanya yg org suka tu. Sikit2 gangnam. Baru kak sha tau. Tq syuk. Hehe.
    Slmt hr raya, mf zhr btn ye

    ReplyDelete
  2. Jemputan rasmi buat anda…
    Promosi sikit……hehehe
    Dijemput sertai segmen saya ini:
    http://hanifidrus.blogspot.com/2012/08/hanifidrus-segmen-menerjah.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Samsung Galaxy S2 terjual sebanyak 10 juta unit