MPH Online Promosi

Salam semua...

Untuk pengetahuan semua,MPH Online sedang mengadakan promosi penghantaran percuma untuk setiap pembelian di MPH Online.Sebelum ini,MPH Online mengenakan bayaran sebanyak RM7 untuk pembelian kurang daripada RM80.


Promosi ini akan berakhir pada 31 August 2012.Selain itu,sebanyak 100 tajuk buku bahasa Melayu dipromosikan sempena menjelang hari raya dan hari kemerdekaan yang 55.Promosi sebanyak 20% untuk setiap buku yang disenaraikan.



..Apa lagi,jom lah beli buku online.Ada banyak title untuk dipilih.100 tajuk.Macam-macam ada,dari buku resipi sampai buku rujukan.Nak tengok list boleh klik sini.Aku ada beli buku sebab free delivery,ada diskaun lagi.Nanti aku review buku yang aku beli tu ye.Senang je bayar,guna maybank2u,cimbclick pun boleh.

Comments

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Subway Pertama di Melaka