To The Beautiful You Korean Drama

Salam semua...



Antara drama yang dinanti-nanti sepanjang tahun 2012.Drama yang diadaptasi dari drama Jepun yang bertajuk Hanazakari no Kimitachi e.Drama ini bersiaran di saluran SBS bermula 15 Ogos 2012 (semalam).

Semestinya peminat hana kimi dah tahu storyline drama ni macam mana.Untuk yang tak tahu,drama ni menceritakan tentang seorang gadis yang masuk ke sekolah pelajar lelaki untuk berjumpa dengan lelaki idamannya.



Line up artist untuk drama ni sangat menarik sebab ramai pelakon yang famous ada dalam drama ni.Tapi atas ni merupakan pelakon utama dalam drama ni.Dari kanan penyanyi kumpulan Shinee,Minho, penyanyi kumpulan f(x),Sulli, pelakon Lee Hyun Woo (drama Equator Man,Master of Study) dan Kim Ji Won,pelakon baru.

Bulan September nanti channel One HD akan tayangkan drama ni,jangan risau.Buat yang tak boleh tunggu tu boleh download sebab mereka-mereka akan upload kat internet lepas beberapa jam drama ni ditayangkan :)

Comments

  1. wahh tak sabar nak tgk cita nie!hero dia sapa minho ea??

    ReplyDelete
  2. wahhhh... lame nk kuar episode 3 ni.. xsabar2 nk tgk... wowowowowow..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Samsung Galaxy S2 terjual sebanyak 10 juta unit