Segmen:Kenangan Kad Raya

Salam semua...


Dah lama tak join segment miss Z.Dapat join balik segmen ni.

Kenangan suka duka kad raya.Rasanya aku tak ada kenangan duka,suka je la selalunya.Siapa tak suka dapat kad raya dari kawan,dulu masa sekolah asrama,sebelum nak balik cuti mesti ada sesi tukar kad raya.Nak dapat kad raya dari kawan katanya.Rasanya time sekolah dulu je yang bagi-bagi kad raya ni.Time masuk universiti dah tak ada.Dari blogger pon belum dapat lagi.


Ni kad raya yang latest aku dapat dari kawan,pun kawan sekolah jugak :)


Ada cerita menarik pasal kad raya.Jom join segmen ni.klik kat banner.

Comments

  1. hah..betulll..sbelum balik cuti, habis satu kelas/dorm bagi kat raya..huhuhu.balik rumah bawa kad raya hehehe..best sgt :)..nak lagi tahun last kat sekolah..

    tenkiuu join :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Only Love Korean Drama