Datuk Lee Chong Wei the BEST

Salam semua..

Terharu.Itulah yang dapat digambarkan bila pemain nombor satu dunia Datuk Lee Chong Wei hantar tweet "I'm Sorry" selepas kalah dengan Lin Dan.Aku tak mampu nak cakap Lee Chong Wei kalah sebab dia sangat hebat sebab dah dapat 2 silver medal untuk Malaysia.


Sedih tengok dia bagi komen dekat channel Arena tadi.Nampak yang dia hampa walaupun tak menang,tapi ramai orang bangga dengan perlawanan akhir tadi sebab Lee Chong Wei main dengan bersungguh-sungguh. Dia dah pun jadi atlet terbaik negara di Olimpik sebab dapat sumbang 2 silver.

Tengok je bertapa ramai yang sokong Lee Chong Wei walaupun dapat silver.Nombor 3,7 dan 8 trending worldwide hanya untuk wira badminton negara.Aku yang tak berapa nak ambil tahu pasal sukan ni jadi teruja pulak bila Olimpik London 2012.



You're always our Hero Datuk Lee Chong Wei :)

Comments

  1. menang kalah Chong Wei tetap juara,

    ReplyDelete
  2. masa dia lawan lin dan kt tv berdebar giler jantung..hahah..xpa, kalah pun bermaruah. LCW terbaek..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Subway Pertama di Melaka