Dream High 2 Korea Drama

Salam semua...

The most anticipation sequel korean drama iaitu Dream High 2 akan mula ditayangkan pada 30 Januari ini di KBS dan pada bulan Februari di KBS World.


Pelakon-pelakon drama ni kebanyakkannya penyanyi macam hero iaitu Jin Woon dari 2AM, Hyorin dari SISTAR dan Jiyeon dari T-ara. Heroin pulak Kang So Ra yang sekarang masuk variety show We Got Married. Ada 2 artis baru,seorang dari JYP Entertainment dan seorang lagi dari KeyEast Entertainment.


2nd teaser


Walaupun Season yang kedua tapi jalan ceritanya berbeza dengan yang lepas cuma yang sama adalah macam mana pelajar-pelajar tersebut berjaya menjadi artis terkenal.

Yang bestnya,pelakon Dream High sebelum ni akan buat cameo dalam episode pertama kalau tak silap.Memang tak sabar nak tengok drama ni =)

Comments

  1. Replies
    1. heartstring pon best jugak..lom kuar lagi cite ni..so belom tau lah best ke tak..hehe

      Delete
  2. witch yoo hee terbaek..hakhahkka


    http://nighberkz.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Suke gilarh dream high!
    gonna watch this one!! XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti tgk dream high 2 kalau suke dream high =)

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Good Daughter, Hana Korean Drama