Tutti Frutti Dataran Pahlawan

Salam semua..

Tutti Frutti telah membuka cawangan kedua di Melaka selepas Tutti Frutti di Bukit Beruang. Macam biasalah bila Tutti Fruitti buat grand opening mesti 50% off punya yogurt kat Tutti Frutti.


 Bila dapat tau dari kawan yang Tutti Fruitti ada buat opening,mestilah nak pergi sebab masa grand opening kat Bukit Beruang tak pergi.Kalau pergi hari biasa confirm mahal.So,pergilah time murah.Aku pun baru first time pergi makan bendalah ni.Siapa yang minat yogurt ni mesti serbu punya.Sebab nak rasa punya pasal,aku pun pergilah Tutti Frutti Dataran Pahlawan tadi.Tak pernah makan pun,so kira first time lah makan bendalah ni.Sedap jugaklah makan first time.



Ambik punya amik,sampai nak dekat RM20,baik nasib ada 50% off,so dapatlah RM 9.65 sahaja. Makan sekali-sekala bolehlah,nak makan selalu tak dapatlah.Mahal kot rasanya,makan nasi lagi kenyang. Disebabkan famous sangat frozen yogurt ni,kenalah rasa.Nanti rasa macam ketinggalan pulak.hahaha.

Comments

  1. untunglah dapat discount.hari tu makan dkt 10 ringgit

    ReplyDelete
  2. hahaha , untunglaa dapat discount . selama ni aku makan mmg tak kurang rm10 :D haha

    ReplyDelete
  3. rozuan : 50% discount.sape tak amik byk2..huhu.
    fifie : ak tau dari bani sebab dye post status.kalau tak,dapat ak rase bwah rm10.haha.

    ReplyDelete
  4. amir : mahal,mesti lah sedap..hehe.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Good Daughter, Hana Korean Drama