IU Season Greeting 2012

Salam semua..

Setelah 2 minggu menunggu packaging dari online shopping akhirnya aku dapat jugak barang yang aku beli online.Maklumlah,first time beli barang online. Aku beli calendar 2012.Mesti macam pelikkan,semata-mata nak beli calendar,beli online. Mestilah calendar yang aku beli rare kat Malaysia ni.


Nilah yang aku beli,disebabkan suka sangat dengan artis ni,sanggup beli calendar dia.Cantik,comel.Siapa tak suka.haha.Siapa yang minat kpop kenal lah IU ni,siapa yang tak minat kalau korang tengok pon gamba dia,memang comel + cantik.


Dalam box tu ada calendar yang besar jugak, ada diary, postcard, poster and sticker.Harga,kalau aku cakap macam tak berbaloi, nak tahu tengoklah kat laman web yesasia.com.









Ramai artis Korea yang buat Greetings ni,so siapa yang minat artis-artis kpop ni bolehlah beli,tu pon kalau nak lah..haha.

Comments

  1. woah..fanz IU rupenyer...saye pun tengah tunggu season greeting cnblue...hihi

    ReplyDelete
  2. Suara dia sedap kowt! ske tgk drama Dream High! dia ada berlakon!

    ReplyDelete
  3. jungrara : sape tak suke IU..hehe.CN Blue tuh.. =)
    mr. kr : yep.sore dye best.comel kot dye dalam dream high..hehe

    ReplyDelete
  4. Oh My Allah...
    I'm a huge fan of her too!!!!!!
    cool la...
    de amat comel... XD

    ReplyDelete
  5. agk2, lau mntk sekeping bley...ehehe

    ReplyDelete
  6. nk tnyer ley..cmner nk buy online kat yesasia tue...?

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Samsung Galaxy S2 terjual sebanyak 10 juta unit