Haagen Dazs Member Card

Salam semua...

Seronok hari ni sebab aku dapat makan FREE Haagen Dazs.Bukan calang-calang punya menu tau,Chocolate Fondue.Memang mahallah kan tapi sebab abang sedara aku belanja,layankan aje.


Macam-macam ada dalam chocolate fondue ni.Mestilah ada ice cream,buah-buahan ,sponge cake etc. Yang menariknya, ice cream tu dibuat jadi bulat dan ice cream dan makan dengan chocolate.Kiranya ice cream cicah chocolate.Ice crean dip with chocolate dalam bahasa antarabangsa kot.Sedap tapi tak puaslah sebab kecik sangat ice cream tu,cuba kira bulat-bulat tu.Ada 14 je. Yang paling awesome chocolate dipanaskan dengan lilin.Sumpah smart.

Smart tak kad ni


Untuk pengetahuan semua,siapa yang berbelanja atas RM70 dapat buat kad Haagen Dazs secara percuma,cuma isi borang sahaja.Aku nak cerita sikit tentang kelebihan kad tersebut :

  • 15% diskaun untuk pembelian atas RM50 
  • 10% diskaun untuk pembelian bawah RM50
  • 30% diskaun untuk Day of Pure Pleasure iaitu setiap hari Selasa.
Paling best yang bawah sekalilah rasanya,sampai 30% dapat,tapi hari selasa.Kat Melaka ni ada kat Hatten Square je Haagen Dazs ni. So,jom ramai-ramailah apply kad ni,tak ada expired date okay.

Comments

  1. tgk pun dah rasa sedapppp....ermm..yummy

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..ni pon ade orang belanje,kalau tak memang tak merase lah.. =)

      Delete
  2. Setujuuuu!!!! Adoi, telan liur jela tgk gambo tu ha. Huhu... Lame kot xmakan Haagen. Iskkk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni pun sekali tak sekala makan.orang belanje baru masuk.haha.mahal kot..

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Good Daughter, Hana Korean Drama