January 2, 2012

Kpop Online Shop - Valoa Records

Salam semua..

Kepada sesiapa yang suka kumpul kpop stuff macam album atau kpop merchandise,korang bolehlah try beli dekat Valoa Records ni sebab dorang ada jual kpop stuff pada harga yang lebih murah kalau nak dibandingkan dengan international online shop macam yesasia. Mungkin sebab dalam Malaysia jugak online shopping ni beroperasi.


Korang boleh compare sendiri dengan online shop yang lain untuk harganya dan yang lagi convenience adalah untuk pembayaran dorang gunakan sistem fund transfer dan tak gunakan credit card.Senanglah untuk orang yang tak ada credit card macam aku ni,boleh je guna maybank2u atau cimbclicks.Nak tahu lebih pasal payment,bolehlah tengok dekat laman web tu sendiri.


Sekarang ni online shopping dah jadi salah satu cara orang Malaysia ni bershopping selain dari pergi kat kedai tu sendiri.Lagi pun kalau kita nak beli barang-barang macam CD atau barang yang tak perlu kita try,lagi senang online shopping kan.So, selamat ber'online shopping'

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...