Han Hee Jun American Idol 2012

Salam semua...

American Idol 2012 dah bermula.Maknanya dah 11 season American Idol ni dan ia masih lagi hangat.Tak tau lah kenapa Akademi Fantasia dah dihentikan siarannya.Okay,tak kisahlah.


Macam biasa,bila orang US pergi audition macam-macam gelagat yang ada.Yang kelakar,emosi,sedih semua lengkap.Ni salah satu video yang macam best sebab character lelaki ni macam blur je tapi bila nyanyi sedap suara dia.Orang Korea tau tapi dah pindah sana.



Nama dia Han Hee Jun.Juri pun terkejut sebab tak sangka suara dia berbeza dengan watak blur dia tu.Korang memang patut layan video ni.

Comments

  1. I think this guy is adorable too! XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. i was shocked.haha.gaye weird.tapi bile nyanyi.gempak..

      Delete
  2. Vokal bukan sekadar rupa..hakhkahkhka



    http://nighberkz.blogspot.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Good Daughter, Hana Korean Drama