Angel Eyes Korean Drama

Salam semua...


Tajuk : Angel Eyes
Episod : 20
Genre : Romantik, Melodrama, Medikal
Waktu : Rabu & Khamis, 9.00 malam di One HD

Yoon Soo Wan (Koo Hye Sun) adalah cinta pertama Park Dong Joo (Lee Sang Yoon) dan begitu juga Park Dong Joo, tetapi terpaksa berpisah kerana keadaan keluarga. Soo Wan, yang telah buta, akhirnya menjalani pembedahan pemindahan mata yang mengembalikan penglihatan beliau.

Dua belas tahun kemudian, Soo Wan kini bekerja sebagai pekerja penyelamat kecemasan, manakala Dong Joo merupakan seorang pakar bedah. Mereka bertemu untuk sekali lagi. Tetapi Wan Soo sudah bertunang dengan pakar bedah otak Kang Ji Woon (Kim Ji Suk). Mengetahui ini Park Dong Joo memutuskan untuk diam dan tidak mendedahkan identitinya kepada Soo Wan dan juga mengambil keputusan untuk pulang. Adakah Wan Soo menyedari bahawa Doktor Dylan Park adalah cinta pertamanya, Park Dong Joo? Mereka akan berakhir bersama-sama walaupun semua halangan-halangan yang mereka akan hadapi?Lee Sang Yoon yang popular dalam drama My Daughter, Seo Young dan Koo Hye Sun yang popular untuk watak Geum Jan Di dalam drama Boys Over Flower berganding dalam drama melodrama ini. Ia sudah habis ditayangkan di Korea tetapi baru ditayangkan di saluran One.

Rating untuk drama ini tidak setinggi drama yang bersaing dalam slot tersebut tetapi drama ni nampak macam menarik untuk ditonton. Jadi rasanya aku akan cuba tengok drama ni yang akan bermula hari ini.

Comments

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Good Daughter, Hana Korean Drama