Kad Raya Paling Bermakna!!!

Salam semua...

Lama dah tak update blog ni.Cuti dah start hari jumaat hari tu tapi sampai sekarang baru sempat nak update blog.Okay,nak cerita pasal kad raya.Siapa yang dah dapat kad raya tahun ni?Seronok dapat kad raya?Siapa yang bagi?Kawan,girlfriend,boyfriend?Tak kisahlah siapa pun yang bagi,yang penting korang dapat kad raya.

Tahun ni baru dapat satu kad raya dari kawan sekolah menengah.Itu pun dia post kat facebook tanya siapa nak kad raya.So,cepat-cepatlah syuk inbox alamat kat email dia.Hari Jumaat sampai rumah,tengok-tengok kad raya pun dah sampai...



Baca ayat depan pun dah nampak perbezaan kad dengan SMS atau post kat wall FB kawan-kawan kita. Setahun sekali je pos kad raya ni, tu pun macam susah je kalau nak buatkan?Biasalah,kalau dah ada benda lagi senang,orang mestilah pilih yang tu.

Bagi yang berkesempatan tu poslah kad raya macam ni,baru seronokkan.Apa-apa pun thanks Wana bagi kad raya ni.Tak sempatlah nak balas[macam nak balas je.hehe]

Korang punya kad raya macam mana?Ada yang 3D ke?Kongsilah kad raya tu. =]

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Good Daughter, Hana Korean Drama