Nak mintak pendapat korang boleh??

Salam semua...

Semenjak ni tak ramai yang komen kat blog ni.Adakah disebabkan blog ni guna intense debate dan membuatkan orang rasa leceh nak post komen?? [sebelum pakai intense debate macam ramai orang komen je -_- ] Ke sebab isi tak best?[tu tak boleh nak buat ape lagi lah kan >_<

Nak mintak pendapat orang yang baca,patut guna intense debate atau guna comment yang biasa sahaja.Pendapat korang semua amat diperlukan sebab untuk menyenangkan korang untuk post komen[tu pun kalau ada yang sudi nak komen blog yang tak seberapa ni]

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Subway Pertama di Melaka