U-KISS Fanmeet in Malaysia.

Salam semua..


U-Kiss merupakan salah satu kumpulan yang popular dari Korea Selatan.Tak berapa ikut sangat perkembangan mereka tapi lagu mereka yang baru-baru ni boleh tahan best " 0330". Dan untuk comeback kali ni mereka ada bertukar ahli kumpulan.

Balik pada tajuk entry,buat kali kedua kalau tak silap,U-Kiss akan mengadakan fanmeet untuk mini album terbarunya iaitu Bran New Kiss.Siapa peminat U-Kiss.Mesti korang nak pergi kan..

Fanmeet details :
Time : Friday, June 10 · 8:00pm - 10:30pm
Location : Dewan Wawasan, Level 4, Tower 1, Menara PGRM
No.8, Jalan Pudu Ulu, Cheras, 56100 Kuala Lumpur





Biasalah,harga tiket mestilah atas RM100 kan,untuk die hard fans U-Kiss,mesti tak kisah keluar berapa asalkan dapat jumpa diaorang.Nak detail lebih lanjut pasal fanmeet boleh tengok dekat soompi.

source : soompi

Siapa yang belum kenal siapa U-Kiss,boleh la try dengar lagu baru diaorang,mana tahu tertarikkan dengan mereka ni.


Comments

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Only Love Korean Drama