Haagen Dazs Hatten Square

Salam semua..

Buat pertama kalinya menjejakkan kaki ke kedai aiskrim Haagen Dazs yang boleh tahan mahal harganya. Tapi disebabkan nak celebrate birthday ibuku yang tersayang, tak kisah pun.


Memang kena admit lah kemahalan aiskrim ni,kalau korang tengok aiskrim ni dekat shopping pun harganya dalam RM30+ kan.Tapi rasa aiskrim ni memang macam RM30 dan rugilah kalau korang tak habiskan aiskrim kalau korang dah beli.

Ada macam-macam jenis aiskrim,dari yang classic sampailah yang kita boleh pilih sendiri.Disebabkan baru first time masuk [ntah bila lagilah nak masuk],so aku pilihlah yang cam best.

Banana Split RM 29


 Flower blossom RM 34[kalau tak silap]
Kalau nak makan sekali sekala bolehlah,tapi nak makan hari-hari,keringlah poket.Tapi presentation aiskrim dia memang sama dengan dalam menu.Cantik susunan aiskrim tu.Sesiapa yang belum try,bolehlah cuba tapi tak payah pesan air mineral sebab harganya sangat mahal,nanti diaorang bagi air mineral.[tipah tertipu sebab dah beli air mineral yang mahal]

Comments

  1. kalau dah harge cam tu.tak sedap pun kne makan..haha.tapi mmg sedap.

    ReplyDelete
  2. em, nampak pun sedap. dah harga mahal mesti la sedap,kan.. =)

    tak pe, sekali sekala dan buat ibu tercinta

    ReplyDelete
  3. sha: sekali tak sekala..haha.ntah2 first n last..

    ReplyDelete
  4. jealous jealous jealous.
    wuu~
    memang selamanya aku pandang je laa kedai haagen dasz ni dari jauh. nak masuk segan. :D

    ReplyDelete
  5. gile sedap..harga mahal,of coz sedap la maknn tu kan.

    ReplyDelete
  6. wah sedapnyer....telan air liur dah ni.hihi. mkn kat scrt recipe pon dah rasa mahal, ni kan pulak nak makan kat cni...huhu...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Subway Pertama di Melaka