Protect The Boss Korean Drama

Salam semua..

Drama sempoi terbaik 2011 ni memang peminat drama korea patut tengok sebab jalan cerita drama ni tak serabut sangat dengan konfik macam drama korea yang lain tapi still ada konflik lah.
 

Drama ni dari saluran SBS dan mempunyai 18 episode.Rating drama ni pun tinggi jugak sebab ada beberapa kali dapat nombor 1. Drama ni tentang seorang bos yang sangat kebudak-nudakkan dan tentang seorang personal assistant yang berani. Bos tersebut mempunyai penyakit dan bergantung kepada personal assistant hinggalah mereka berdua jatuh cinta.



OST drama ni tak berapa nak best dari yang lain,tapi okaylah rasanya.Drama ni dah agak lama jugak sebab dah pernah tayang dekat One HD dan dah habis pun tapi bagi siapa yang minat betul dengan drama korea mesti tengok ye.

Comments

Popular posts from this blog

Korean Rice Cake Dubokki

Good Daughter, Hana Korean Drama